TARIEVEN PERSONENAUTO

In onderstaand overzicht vind je de tarieven voor de rijlessen personenauto. Voor personenauto is een tijdsduur van 60 minuten het meest gebruikelijk. Lessen van 50, 90 of 120 minuten zijn ook mogelijk.
€ 44,50

50 MINUTEN

  € 79,50

  90 MINUTEN

   € 106,-

   120 MINUTEN

    TARIEVEN AANHANGWAGEN

    In onderstaand overzicht vind je de tarieven voor de rijlessen auto - aanhangwagen. Voor aanhangwagen rijlessen wordt een duur van 90 minuten aanbevolen. Lessen van 60 of 120 minuten zijn ook mogelijk.
    € 97,50

    90 MINUTEN

     € 130,-

     120 MINUTEN

      OPFRISLESSEN

      Door het nemen van opfrislessen krijg je weer het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om ontspannen deel te nemen aan het verkeer. De opfrislessen worden speciaal op jou afgestemd. Dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt op onderdelen die je het meest wilt oefenen. Bijvoorbeeld: (file)parkeren, rijden op de snelweg of in druk (stads)verkeer, het nemen van kruispunten of (turbo)rotondes. Afhankelijk van jouw vragen wordt het aantal lessen gepland. (Tarief in overleg)

      CARAVANTRAINING

      Tijdens de caravantrainingen leer je de belangrijkste technieken beheersen. Zo oefen je onder andere het anticiperen, beladen, achteruitrijden, parkeren en remmen. Hierdoor kun je zorgeloos op vakantie. Afhankelijk van jouw behoeften wordt het aantal lessen/de duur van de lessen bepaald. (Tarief in overleg)

      LESPAKKETTEN EN ACTIES

      Wil je meer informatie over lespakketten, of ben je benieuwd naar eventuele acties? Neem dan contact met ons op.